OVER ONS

Wie zijn we?

Onze geschiedenis

Schoonmaakbedrijf CreaClean is een onderdeel van CreaTech BVBA uit Geel. Wij zijn een een dynamisch team dat zich reeds jaren succesvol heeft beziggehouden met renovatiewerken, dakwerken, restauratie, tuinaanleg, tuinonderhoud & events.

Klus- en renovatiewerken:

U kan hiervoor terecht op https://www.cpacreatechbvba.be.

Dakwerken en restauratie:

U kan hiervoor terecht op https://www.creareno.be.

CreaClean BVBA

Na enkele succesvolle jaren in de bouwsector hebben wij besloten om onze activiteiten uit te breiden en onze klanten ook van dienst te zijn qua schoonmaak, ramen wassen, vloeren reinigen en zonnepanelen reinigen.

Kwaliteitsvolle producten & een ijzersterke klantenservice

Wij zijn hiervoor uiteraard niet over één nacht ijs gegaan. Wij hebben ons gespecialiseerd in de wereld van reiniging en schoonmaak. Wij kunnen u dan ook een vlekkeloze service garanderen met gebruik van de beste en meest ecologische producten die beschikbaar zijn. Dit koppelen we aan een uitstekende dienstverlening. Het motto “klant is koning” is voor ons een belangrijk begrip en klantentevredenheid is dan ook de hoeksteen van onze onderneming.

Zoekt een goede & betrouwbare schoonmaakfirma? Wij zijn actief in heel de provincie Antwerpen. Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren of om een vrijblijvende prijsofferte aan te vragen.